• Upgrade!

  Ondanks dat er dit jaar weliswaar weinig voetbal is gespeeld was er bij vv FDS veel bedrijvigheid. Zo zijn er al aardig wat klussen gedaan bij onze geweldige accommodatie. Dankzij sponsors en vrijwilligers zijn (onder andere) onze hypermoderne kleedkamers voorzien van een nieuw dak, zijn de reclameborden weer tip top in orde en zit er hier en daar een nieuw likje verf.

 • Kleedkamers

 • Kleedruimtes zijn voor de voetballers van amateurverenigingen een plek waar ze even kunnen ontsnappen aan het alledaagse leven. Geen gesprekken op niveau hier, of grappen met een dubbele betekenis. Nee, hier gebeuren dingen die je buiten nooit zult meemaken. Toen bleek dat onze hypermoderne kleedkamers een lek in het dak hadden was er dan ook direct paniek. Een dak boven je hoofd is de basis van een ‘thuis’-gevoel. Onze voorzitter, Fons Fennis, dook er met zijn expertise direct bovenop. Onze sponsor Prédak werd ingeschakeld en kwam de schade opnemen. Hoewel de lekkages prima te repareren waren besloot Prédak niet te gaan sukkelen. Er moest een compleet nieuw dak komen! Onze jongens verdienen het allerbeste!

 • Bar

 • Tijdens klusdagen krijgen de creatieve geesten ook alle ruimte. Creatieve geesten? Ja, dat zijn vaak die mensen die met een schoonmaakdoek in hun handen lopen. Net zo onmisbaar overigens! Zo werd er tijdens een koffiepauze op een klusdag hevig gebrainstormd over de looks en feel van onze bar. Het vorige bestuur had al de nodige vernieuwingen aangebracht en dat smaakte naar meer! De nodige ideeën en ontwerpen kwamen op tafel. Algemeen bestuurslid, Rick Winters, zag zo’n upgrade aan de bar ook wel zitten en ging er direct mee aan de slag. Er kwamen nieuwe koelkasten en er werden materialen geregeld via onze sponsor Concordia. De onderhandelingen zaten erop, het materiaal was binnen, nu de uitvoering nog.

 • Nou heeft vv FDS het geluk dat de kantinebeheerder, Luben Piest, ongeveer één van de handigste mannen van Nederland is. Mogelijk zelfs ter wereld! Geef hem een paar planken en voor je het weet staat er een kunstwerk. En precies dit gebeurde er met onze bar. Als een ware Gaudi maakte hij een (wel passend) ontwerp en bouwde hij zijn kunstwerk.

  Zaterdag 25 september kon de bar voor het eerst in gebruik genomen worden. Helaas had Luben zelf een zeer belangrijk kunstenaarscongres waardoor hij niet aanwezig kon zijn bij de Grand Opening. Hij had echter wel twee gezanten gestuurd, zijn twee zonen Jordy en Wesley. Tijdens de opening bleek dat Luben de nodige hulp had gehad bij de plaatsing van het kunstobject! Vol trots vertelden Jordy en Wesley aan álle bezoekers hoe ieder detail tot stand is gekomen. En welke rol wie waarbij gespeeld heeft. De reacties van de bezoekers waren overweldigend positief. Zelfs op de handtekening van de kunstenaar kwam verrassend genoeg geen commentaar. De bar heeft nu ook écht de sfeer die past bij de gezelligheid die altijd al in de kantine van vv FDS hangt.

 • Bedankt!

  Fons Fennis, Rick Winters, Luben Piest, Jordy en Wesley, Prédak en Concordia ontzettend bedankt! Zoals op onze website al te lezen valt zijn er zonder vrijwilligers en sponsors geen amateurverenigingen mogelijk. Alle taken die nodig zijn om FDS draaiende te houden worden geheel belangeloos gedaan door vrijwilligers. En daar zijn we ze zeer dankbaar voor! Zonder onze vrijwilligers kan de club simpelweg niet bestaan.