• Sponsoring

  Sponsoren zijn heel belangrijk voor onze mooie voetbalvereniging!
  Sponsoring is - naast de opbrengst uit contributies en kantineomzet - een belangrijke inkomstenbron om leden faciliteiten te bieden die anders niet mogelijk zouden zijn.

  Sponsoring en sport zijn sowieso voor alle sportclubs onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het draait bij sponsoring echter niet alleen om saamhorigheid of maatschappelijke betrokkenheid, maar ook om zakelijke voordelen voor onze sponsors! 

  Voetbal is een publieksvriendelijke en populaire sport. Reclame-uitingen komen daardoor onder de aandacht van een breed publiek. Naast het laten zien van betrokkenheid bij de club levert het sponsors naamsbekendheid en verkoopmogelijkheden op bij leden, spelers, bezoekers en de vele (online) vrienden van de voetbalvereniging. Kortom met sponsoring creëren we dus een WIN-WIN situatie!

 • Sponsoring v.v. F.D.S.

 • Voetbal is een publieksvriendelijke en populaire sport. Uitermate geschikt voor sponsoring; Reclame-uitingen komen onder de aandacht van een breed publiek

  v.v. F.D.S. biedt sponsors verschillende mogelijkheden om een bedrijf en/of activiteiten te promoten. Opties met diverse promotiekanalen, verschillende contractduren en in verschillende prijsklassen. 

  Ook sponsor worden? Laat ons contact met u opnemen!

  Sponsormogelijkheden

 • We love our sponsors! Sponsoring zorgt niet alleen voor extra inkomsten maar ook zeker voor saamhorigheidsgevoel. Samen zijn we trots op onze club! 

  Samen met onze sponsoren creëren we een WIN-WIN situatie! Maatschappelijke betrokkenheid gecombineerd met zakelijke voordelen. Wij geven deze maatschappelijk verantwoorde ondernemers dan ook graag een beetje aandacht op onze website! 

  Sponsors v.v. F.D.S.