• Feestelijke afsluiting Seizoen 2022 – 2023

  Op zaterdag 09 juli gaan we het voetbalseizoen feestelijk én sportief afsluiten!

  Onder de bezielende leiding van Hoofdscheidsrechter Carel zal er gestreden worden in 5 verschillende disciplines. Deze 5 sportdisciplines staan in het gebied op én rond de Havelterberg beter bekend als “De vijf legendarische proeven van bekwaamheid”!

  Alle aanwezigen krijgen de kans om hun vaardigheden te tonen in de volgende disciplines:

  1. Dart Voetbal
  Een gouden combinatie! Voetballen en darten tegelijk! Wie kan met een biertje in de hand de bal 3 maal in de triple 20 schieten?

  2. Voetbal – Curling
  Curling is op de Olympische Winterspelen al een sensationele sport om naar te kijken, maar op de flanken van de Havelterberg wordt dit één groot spektakel! Is het mogelijk om de bal vanaf het doelgebied exact op de middenstip te schieten???

  3. Spieker Sloan
  Wat werkt beter; Bruut geweld of een gerichte tik? Een spel voor de technisch vaardige spelers… Hoe snel laat jij de spijker verdwijnen in het blok?

  4. Skiet em van de Fietse
  Een traditie op de Havelterberg… Fietsers zijn niet toegestaan op het voetbalveld! De deelnemers dienen deze overtreders zo snel mogelijk met fiets en al van het veld te schieten!

  5. De Grote Carel Kuipers Bokaal
  Carel Kuipers werd ooit een bekende Nederlander door vanaf bijna 100 meter de bal ineens in het doel te schieten! Is deze prestatie überhaupt te evenaren? Zaterdag 09 juli gaan we het proberen!

  Een geweldige sportieve strijd lijkt gegarandeerd!

  Aansluitend is er uiteraard voldoende tijd om na te praten tijdens de BBQ en aansluitende feestavond!

  Zorg dat je erbij bent en geef je op bij Henriko of Carel!