• Nieuw tenue voor FDS2

  De topselectie van voetbalvereniging FDS Havelterberg heeft sinds kort nieuwe shirtsponsors! De namen van Tegel & Sanitair Depot Meppel en Prédak prijken nu op de shirts van het tweede elftal.

 • Vanwege de coronamaatregelen kon het shirt helaas niet direct officieel overhandigd worden. Dat weerhield Tegel & Sanitair Depot er echter niet van de sponsoring te verzorgen!
  Bedrijfsleider Erik Millekamp van Tegel & Sanitair Depot Meppel: “Juist nu er niet gevoetbald kan worden is het belangrijk dat we als bedrijf het verenigingsleven ondersteunen. Bovendien was het voor ons een mooie aanleiding om onze vernieuwde showroom onder de aandacht te brengen. Tegel & Sanitair Depot Meppel heeft een jaar geleden een vestiging geopend aan de Eekhorstweg in Meppel. De presentatie van het nieuwe voetbalshirt valt samen met het moment dat de showroom weer op afspraak geopend is.”

  Dus vrienden en fans van v.v. F.D.S., bezoek vooral de nieuwe showroom van deze geweldige sponsor! Voor badkamers, sanitair en vloer- en wandtegels tegen outletprijzen ben je bij Tegel en Sanitair depot aan het juiste adres! Bezoek de website of de showrooms in Meppel of Zeewolde. Meer informatie over Tegel & sanitair Depot vind je op de website: www.tegeldepot.nl

 • Passessie

  Tijdens de lockdown kon er dus maar weinig... Het was lange tijd onduidelijk wanneer er weer gevoetbald kon worden.

  Aanvoerder Leon Lok: “Het is heel jammer dat er momenteel niet getraind kan worden, want we zouden ons graag voorbereiden op de competitie. We kunnen er op dit moment niets aan veranderen, maar we kunnen eigenlijk niet wachten om weer te beginnen. De club is er klaar voor en wij kunnen niet wachten om te gaan spelen in ons nieuwe shirt!”

  Sommige spelers konden echter niet wachten om de nieuwe tenues te dragen! Speciaal voor hen hebben wij daarom in maart een bijzondere passessie georganiseerd. Een ode aan onze sponsors!

 • In het nieuws