• Local Legends Cup
 • Local Legends Cup

  Na de “Intelligente Lockdown” van 2020 waren we enorm blij dat we in september weer konden beginnen aan een nieuw voetbalseizoen. Helaas gooide de corona-pandemie al snel weer roet in het eten en duurde ons seizoen uiteindelijk slechts 4 wedstrijden. Al vroeg in 2021 werd duidelijk dat het seizoen ook niet meer hervat zou worden en op 6 mei werd duidelijk dat ook de door de KNVB geïntroduceerde Regiocup niet zal worden georganiseerd.

  We hadden als bestuur al verwacht dat de KNVB-Regiocup niet door zou kunnen gaan. In april hebben we daarom alvast overleg gevoerd met DVSV en vv Scheerwolde. Samen met deze bevriende voetbalverenigingen hebben we een plan gemaakt om samen een eigen mini-competitie te organiseren. We hebben afgesproken om een aantal toernooien te organiseren met DVSV2 en vv Scheerwolde2. De naam Super League was helaas al bezet, dus spelen we om de Local Legends Cup! Uiteraard zal deze strijd pas starten zodra de omstandigheden dit toelaten en met inachtneming van de vereiste corona-maatregelen.

 • De eerste speelronde van de Local Legends Cup zit er al weer op!

  Onder een stralende zon en met het nodige geïnteresseerde publiek aan de zijlijn werd er door FDS, DVSV en vv Scheerwolde sportief gestreden. De wedstrijden duurden ieder 45 minuten en werden tussendoor even onderbroken voor een korte drinkpauze… het was nogal warm! Tip: Lees vooral even het wedstrijdverslag van onze geweldige verslaggever!

  Na afloop was er alle ruimte om gezellig wat te drinken en te genieten van een heerlijke barbecue!

  Uitslagen ronde 1 Local Legends Cup
  FDS - DVSV 3 - 3
  DVSV - vv Scheerwolde  2 - 2
  vv Scheerwolde  - FDS 2 - 6

  Wedstrijdverslag

 • Volgende speelronde

  De volgende ronde van de Local Legends Cup zal worden gehouden op de accommodatie van vv Scheerwolde. Meer informatie over de speeldatum en starttijden volgt zo spoedig mogelijk op deze website.