• Ledenwerving 2021

  Het seizoen 2020/2021 gingen we als vereniging vol verwachting tegemoet met een enthousiaste groep topvoetballers. Allerlei sportieve avonturen lagen voor ons in het verschiet op de beroemde HavelterBaarg… Inmiddels weten we allemaal dat de Covid-pandemie hier een stokje voor heeft gestoken en het voetbalseizoen zelfs helemaal is afgebroken.

  Als club hebben we onze blik inmiddels gericht op de toekomst en zijn we al druk bezig met plannen voor het seizoen 2021/2022. Op 30 april hebben we hiervoor als vereniging een spectaculaire ledenwervingscampagne gestart. Het doel van onze campagne is meteen duidelijk: We zoeken versterkingen voor ons recreatieve team en we willen met een nieuw standaard elftal in de bruisende 5e klasse zaterdag meestrijden!

 • Regionale 5e klasses zaterdag

  Het zaterdagvoetbal is de laatste jaren enorm in opkomst in onze regio. In de regionale 5e klasses zaterdag spelen het komende seizoen de eerste elftallen van onder andere: vv Steenwijk, vv Steenwijker Boys, MSC, Alcides, SVBS en Blokzijl. Met deze clubs willen wij uiteraard maar wat graag de strijd aan gaan!

  Elk voetbalhart gaat natuurlijk harder kloppen van de derby's die mogelijk in deze klasse gespeeld gaan worden! Aangezien onze vereniging plaats heeft voor een voltallig team, willen wij deze bijzondere kans voor voetballers zeker niet onbesproken laten! Dus lijkt het je leuk om te strijden in deze bijzondere zaterdag klasse? Neem vooral contact met ons op!

 • Campagne

  De digitale aftrap van de campagne is op 30 april online verricht door aanvoerder Leon Lok. Via onze sociale media kanalen zijn we met onze flitsende flyer het wereldwijde web overgevlogen.

  Daarnaast zijn een aantal leden samen op pad gegaan! In het verleden hebben er altijd veel militairen bij FDS gespeeld. Veel van deze spelers waren gelegerd op de nabijgelegen Johan van den Kornput kazerne. De kazerne is er tegenwoordig niet meer, maar op deze locatie is wel een prachtige nieuwe woonwijk aan het ontstaan. Op maandag 3 mei hebben we onze campagne dan ook een militair vervolg gegeven. Met een peloton spelers hebben we de vredige woonwijk bestormd en met behulp van onze flyers hebben we de bewoners op de hoogte gebracht van onze grootse plannen.

 • In het nieuws

  Onze plannen waren inmiddels ook opgemerkt door de lokale media en dus kon een diepte-interview niet uitblijven. De razende verslaggever van de Steenwijker Courant werd hartelijk ontvangen op ons prachtige, schuine sportcomplex. Onze grootse ambities waren door de verslaggever en zijn fotograaf met moeite op één krantenpagina samen te vatten. FDS is klaar voor de toekomst!

 • Nieuwe spelers

  Inmiddels zijn de bekende spelersmakelaars van FDS ook op stoom en worden de eerste gesprekken met versterkingen gevoerd. Uiteraard zullen deze versterkingen uitgebreid gepresenteerd worden op onze website!