• Een verdrietig begin van 2022….

  Dini Harms-Vos, een bijzonder gewaardeerd lid van onze vereniging, is zaterdag 8 januari overleden. Vandaag hebben wij in besloten kring afscheid van haar moeten nemen, en dat valt ons zwaar.

  Dini was jarenlang actief als vrijwilliger binnen onze voetbalvereniging. Al zo lang, dat veel van onze leden nog niet eens geboren waren toen Dini zich al inzette voor onze sportclub.

  Het was Hans Harms die deze bijzondere dame aan de haak wist te slaan. Hans is al lid sinds het eerste uur. Ken je Hans? Dan leer je al snel v.v. F.D.S. kennen. En zo geschiedde…
  v.v. F.D.S. werd al snel net zo belangrijk voor Dini als voor Hans.

 • In liefdevolle herinnering Dini Harms-Vos
 • Dini zette zich tientallen jaren met tomeloze toewijding in voor onze voetbalvereniging. Je kunt haast geen klus bedenken die Dini niet gedaan heeft! Denk aan het draaien van bardiensten, het verkopen van loten, sponsorwerving of de (witte!) kleding van onze elftallen wassen. Niets was teveel gevraagd.

  Iedereen die wel eens bij FDS komt heeft Dini ontmoet, dat kan haast niet anders! Ze was één van onze trouwste supporters en door de jaren heen heeft ze vast honderden bardiensten gedraaid. Hoewel Dini sinds 2003 de intentie had om deze bardiensten niet langer te doen, kroop het verenigingsbloed waar het niet gaan kon. Echt gestopt is ze nooit. Zelfs afgelopen jaar, met alle corona-risico’s en haar eigen gezondheidsproblemen, stond Dini nog steeds weleens te helpen achter de bar. Diep respect!

  De zwaarste functie die Dini de afgelopen decennia op zich heeft genomen stamt uit de jaren tachtig. Toen stelde Dini zich beschikbaar als bestuurslid, en werd gekozen. De rol van penningmeester heeft zij tot in 2009 met verve vervuld. De vele handgeschreven overzichten en jaarverslagen die nog in onze bestuurskamer te vinden zijn zullen nu ineens een hele andere lading krijgen…

 • v.v. F.D.S. is Dini dankbaar voor alle manieren waarop zij zich heeft ingezet voor onze vereniging. Wij zullen haar missen. Wij wensen Hans, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit grote verlies.