• Lid worden

  Ook zin om op zaterdag een potje te voetballen? Of wil je de club steunen? Dat kan bij FDS!

  v.v. F.D.S. is een kleine voetbalvereniging die een gezellige sfeer hoog in het vaandel heeft!
  Onze favoriete bezigheid is natuurlijk voetbal! En alle gezelligheid die daarbij komt kijken: Het voetbal zelf, het fanatisme, het gaan voor de overwinning, de teamspirit, het verenigingsleven én natuurlijk een onoverwinnelijke derde helft!
  Onze voetbalvereniging staat voor een gezellige en gastvrije omgeving voor zowel onze eigen spelersleden en supporters als voor alle andere gasten. Iedereen is welkom! Join the club!

  Juist omdat wij een kleine vereniging zijn, zorgen wij voor een goede balans tussen het zijn van een financieel gezonde vereniging en een club die voor iedereen toegankelijk is. Hierbij wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld de hoogte van onze contributie en andere prijzen, een drankje in onze kantine moet voor iedereen betaalbaar blijven!

  Lid worden? Meld je aan en voel je welkom bij v.v. F.D.S.!
  Vul onderstaand formulier in en wij zullen contact met je opnemen. Lidmaatschap bij de voetbalvereniging Fit Door Sport (v.v. F.D.S.) is beschikbaar voor spelende leden (kies VOETBAL - Algemeen/Veld) alsook voor steunende leden (kies Vereniging).

 • Aanmelden

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij FDS is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen FDS kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van FDS wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van FDS en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe FDS en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.