• 40-jarig jubileum v.v. F.D.S.

  6 januari 2000 mocht v.v. F.D.S. haar 40-jarig jubileum vieren. Er werd groots uitgepakt!

  De jubileumcommissie bestaande uit Grietje Baar, Freek Harms, Hans Harms, Ronny Oosterhof en Sietse Veen hadden een prachtig jubileum georganiseerd!

  De jeugd ging ter ere van het 40-jarig bestaan een dagje naar Speelstad Oranje. Voor de volwassenen was er 8 januari overdag een receptie voor genodigden. Er hadden zich diverse sprekers gemeld die een mooi woordje hebben gesproken. Alleen de gemeente was de grote wegblijver deze middag.

  Er werden diverse leden door v.v. F.D.S. gehuldigd als erelid namelijk Freek Harms, Henk Akse en Jan Spitse. Jurrie Boonstra werd gehuldigd als erevoorzitter van onze vereniging!
  Ook de KNVB decoreerde enkele leden. Cor Oosterhof, Hans Harms, Lute Piest en Gezinus van Duinen kregen een zilveren waarderingsspeld. Sietse Veen kreeg zelfs een gouden speld van de afgevaardigde van de KNVB!

  ’s Avonds werd er een feest gehouden in het dorpshuis te Onna. Verschillende leden kregen hier een speldje omdat zij al 25 jaar lid van FDS waren. Voorzitter Sietse Veen las een indrukwekkend stuk voor over de 40 bestaansjaren van FDS. Het werd een groots feest waar voldoende te drinken was.

 • Receptie

 • Huldiging leden

 • In het nieuws