• 25-jarig jubileum v.v. F.D.S.

  6 januari 1985 bestond v.v. F.D.S. 25 jaar. Een zilveren jubileum!

  Dat moest uiteraard gevierd worden! De jubileumcommissie zorde voor een goed georganiseerd feest. 's Middags was er een receptie voor genodigden in het clubgebouw van de vereniging. De receptie werd goed bezocht en er kwamen diverse sprekers aan het woord. De burgemeester van Havelte merkte in zijn speech op zeer veel respect te hebben voor de zelfwerkzaamheid van FDS. Hier zou in de toekomst rekening mee worden gehouden. 

  Mevrouw Oosterhof werd gehuldigd met het feit dat ze al 25 jaar supporter is van FDS. De vereniging mocht ook mooie giften in ontvangst nemen. Waaronder van sponsor, en erelid, Cornelis Tuit. Hij was erg tevreden met z’n stekkie in de kantine en dat onderstreepte hij met een gulle gave van ƒ500 ter ere van het 25-jarig jubileum.

  's Avonds werd er een groot feest gehouden in zaal Scholtmeijer in Havelte. Het werd een zeer geslaagde feestavond. Er kwam zelfs een volle bus uit Steenwijk.

  Ook de pers had veel aandacht voor het zilveren jubileum van v.v. F.D.S. . Radio Noord kwam zelfs nog op bezoek om een uitzending over FDS te maken. 

 • Bestuur jubilerend FDS

  Sietze Veen (voorzitter), Gezinus van Duinen (secretaris), Dirk Harms (penningmeester), Hans Harms (wedstrijdsecretaris), Lute Piest, Jan Oosterhof en Anne ten Lande. In het midden erelid Cornelis Tuit.

 • In het Nieuws