Teamfoto FDS2

 

Tiddo Baar

Naam: Tiddo Baar
Bijnaam: Tiedo
Geboortedatum: 5/5/1962
Positie: Leider/Coach

Het tactische brein achter het team. Heeft het team meerdere malen verrast met geniale tactische zetten en indrukwekkende peptalks in de rust. Onbetwist de leider van het team en het geweten van FDS!

Michel Baar

Naam: Michel Baar
Geboortedatum: 23/6/1987
Positie: Middenvelder

Michel is een van de motoren op het middenveld. In het seizoen 2014-2015 gekroond tot beste speler van FDS. Hoopt komend seizoen zijn tweede gouden schoen te winnen, zodat hij volgend seizoen op een paar gouden patta’s het veld op kan.

Robert van den Berg

Naam: Robert van der Berg
Geboortedatum: 9/11/1981
Positie: Verdediger

Robert is een FDS’er van het eerste uur. Is vrijwel zijn hele leven al lid van vv FDS en woont ook als een van de weinigen boven op de Baarg! Van afstand herkenbaar aan een klein rookwolkje rond zijn hoofd en het gestamp van zijn klompen.

Rachid Bessami

Naam: Rachid Bessami
Geboortedatum: 11/9/1985
Positie: Aanvaller/middenvelder

Ik ben Rachid!!! Het afgelopen seizoen hebben we onze sterspeler helaas lange tijd moeten missen. Het vaderland had hem nodig om de wereldvrede te bewaken. Dit jaar wordt er veel van hem verwacht en lijkt hij een kanshebber voor de gouden schoen…

Fred Bos

Naam: Fred Bos
Bijnaam: Fredsj
Geboortedatum: 12/9/1970
Positie: Aanvaller

Fredsj is de best gestylede speler van het team. Hij koppelt de looks van een gentleman aan de klasse van een wereldspits. Met zijn jarenlange ervaring is hij het evenwichtige baken waar de jonge aanvallers om hem heen naar smachten. Vormt samen met Arno het zangduo ” The Horribless”.

Rowald Bos

Naam: Rowald Bos
Geboortedatum: 26/6/1996
Positie: Verdediger

Een jongere versie van Fredsj. Traint het liefst in een trendy winterjasje. Wordt alom gezien als een talent waar nog lang niet alles uit is gehaald. Voor dit seizoen wordt een grote progressie in zijn ontwikkeling voorspeld!

Edwin Bosma

Naam: Edwin Bosma
Geboortedatum: 10/9/1985
Positie: Verdediger

Wie? Jazeker, ook Edwin Bosma is er nog. De afgelopen 3 seizoenen is hij alleen maar aan het klussen geweest in zijn Heerenhuis. Naar verwachting wordt dit pand deze zomer opgeleverd en kan hij weer schitteren op het veld. Hoe de stand van zaken met zijn conditie is…

Klaasjan Boxum

Naam: Klaasjan Boxum
Geboortedatum: 27/3/1992
Positie: Middenvelder

Nieuw in de selectie! Werd betrokken in de terugkeer van Carel naar FDS. Was reeds bekend bij de overige spelers uit de wedstrijden tegen het zaterdag-elftal van vv Steenwijk. Kortom, de verwachtingen zijn hooggespannen!

Pieter Euser

Naam: Pieter Euser
Geboortedatum: 3/9/1977
Positie: Aanvaller

Was afgelopen seizoen sensationeel op dreef totdat het noodlot toesloeg. Liep in de thuiswedstrijd tegen Urk een vervelende beenbreuk op. Na de nodige tegenslagen in het herstel lijkt alles nu weer de goede kant op te gaan. Waarschijnlijk zal Pieter rustig moeten worden gebracht in de loop van het seizoen.

Jan ter Horst

Naam: Jan ter Horst
Geboortedatum: 15/3/1970
Positie: Verdediger

Het slot op de deur. Jan brengt de rust in de verdediging. Staat dankzij zijn jarenlange ervaring altijd goed opgesteld en weet zo de zeldzame gaatjes in onze verdediging te dichten. Net als Robert van afstand herkenbaar aan het kleine wolkje rook rondom zijn hoofd.

Ferdi Knoop

Naam: Ferdy Knoop
Geboortedatum: 20/7/1986
Positie: Aanvaller

Zou hij nog weer eens langskomen? Niemand die het zeker weet. Deed afgelopen seizoen slechts 1 wedstrijd mee, maar maakte daarin grote indruk.

Jeroen Kok

Naam: Jeroen Kok
Bijnaam: Bokkie
Geboortedatum: 18/4/1982
Positie: Verdediger

Steun en toeverlaat van Tiddo op de bank. Is altijd bereid om zich op te offeren voor zijn medespelers en is een trouwe klant op de trainingen. Maakte afgelopen seizoen grote indruk in zijn duels met Pier!

Renzo Kok

Naam: Renzo Kok
Geboortedatum: 26/8/1980
Positie: Middenvelder

De man met de kleinste beentjes en de meeste kilometers. Wordt af en toe weliswaar getroffen door krampjes, maar zijn loopvermogen op het middenveld is de afgelopen jaren onmisbaar gebleken. Vormt samen met Michel de motor van het team.

Ronald Koopmans

Naam: Ronald Koopmans
Geboortedatum: 8/2/1986
Positie: Verdediger

Met voorsprong de speler met de meest creatieve blessures van allen. Valt vrijwel iedere wedstrijd binnen het uur uit met een onverklaarbare blessure. Befaamd om zijn uitspraak: Kom op de Baarg!

Carel Kuipers

Naam: Carel Kuipers
Bijnaam: Carrol
Geboortedatum: 5/11/1992
Positie: Aanvaller

Terug van weggeweest. Heeft inmiddels de status van bekende Nederlander bereikt met zijn weergaloze doelpunt voor Steenwijker Boys 2. Gelukkig was het contract voor dit seizoen op dat moment al getekend. Zelden waren de verwachtingen hoger gespannen…

Berry Kuipers

Naam: Berry Kuipers
Geboortedatum: 20/2/1964
Positie: Verdediger

Dacht enige jaren geleden het voetbal wel te kunnen missen. Dat bleek duidelijk niet het geval! Afgelopen jaar begon het toch weer te jeuken en na het vastleggen van Carel was ook Berry om. Zal naar alle waarchijnlijkheid de verdediging komen versterken… ” Maar scheids, ik doe toch helemaal niets!?”

Arno Liesting

Naam: Arno Liesting
Geboortedatum: 12/6/1972
Positie: Aanvaller

Wist afgelopen seizoen zijn medespelers meerdere malen te verrassen met fraaie technische hoogstandjes. Lijkt hele delen van de wedstrijd onzichtbaar en is dus met recht een man van momenten… Uiteraard ook een mentor voor Thom! Vormt samen met Fredsj het zangduo ” The Horribless”

Thom Liesting

Naam: Thom Liesting
Geboortedatum: 3/2/1999
Positie: Middenvelder

De Benjamin van het team. Had afgelopen jaar een verdienstelijk debuutseizoen. Dit seizoen is hij Rookie af en worden er stabiele prestaties verwacht. Heeft het geluk dat hij voor advies altijd zijn vader terecht kan.

Leon Lok

Naam: Leon Lok
Geboortedatum: 3/6/1989
Positie: Verdediger/reserve doelman

Het trainingsbeest! Alleen 10-minuten-gesprekken weten hem af en toe van het trainingsveld te houden. Schuwt geen enkel dreigement om zijn teamgenoten ook naar het trainingsveld te krijgen.

Jeroen van der Meer

Naam: Jeroen van der Meer
Geboortedatum: 21/1/1980
Positie: Aanvaller

De aanvoerder van het team probeert in de wedstrijden enige lijn te brengen in het spel. Dit lukt helaas slechts in zeer beperkte mate. Dit jaar zal hij een hernieuwde poging ondernemen.

Luben Piest

Naam: Luben Piest
Bijnaam: De Pieste
Geboortedatum: 4/11/1980
Positie: Verdediger

Net als Robert ook al oneindig lang lid van FDS. Heeft een vaste plaats links in de verdediging. Gespecialiseerd in lange ballen (op het dak van de kantine) en verre inworpen.

Toby Slagter

Naam: Toby Slagter
Geboortedatum: 24/3/1989
Positie: Doelman

Onze nieuwe aanwinst in het doel! Moet in het doel de leegte opvullen die Erwin heeft achtergelaten. Na langdurige onderhandelingen losgeweekt bij sv Giethoorn. De verwachtingen zijn hooggespannen voor dit seizoen!

Marcel Soer

Naam: Marcel Soer
Bijnaam: Soerbaru
Geboortedatum: 26/6/1990
Positie: Verdediger/middenvelder

Maakt met name bij aankomst op de Baarg altijd veel indruk met zijn vuurrode Subaru. Heeft het afgelopen seizoen vooral de taak van assistent-scheidsrechter op zich genomen. Zal het komende seizoen hopelijk weer meer binnen de lijnen te vinden zijn.

Warner Terwisscha

Naam: Warner Terwisscha
Bijnaam: Warner T
Geboortedatum: 29/4/1980
Positie: Middenvelder

De Parel uit Drenthe! Geboren in Onna, maar nu uitgeweken naar Zuidlaren. Bleek toch onmisbaar voor het team. Befaamd om zijn stijlvolle slidings.

Rick Winters

Naam: Rick Winters
Bijnaam: Rikkert
Geboortedatum: 5/3/1982
Positie: Verdediger/middenvelder

Langste man van het veld. Weet tegenstanders altijd af te schrikken bij de eerste corner van de wedstrijd. Daarna zakt deze angst vaak snel af. Specialiteit: Go-Go-Gadget-Legs!

Bart Zwier

Naam: Bart Zwier
Geboortedatum: 7/4/1983
Positie: Verdediger

Is afgelopen seizoen ingestroomd in het team. Maakte vanaf het begin grootse indruk en werd direct een vaste waarde in het team. Opgeven komt niet in zijn woordenboek voor!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone