spreekkamer-klein

Verkerk Interactive Performance Development

Wij zijn een team van enthousiaste, flexibele mensen die op een praktijkgerichte manier uw organisatie ondersteunt in een complete performance verbetering.

Wij zijn een internationaal opererende partner, met een vestiging in Nederland én België, die een unieke methodiek heeft ontwikkeld om uw organisatie te ondersteunen en te begeleiden; van strategische ontwikkeling, naar gewenst gedrag met als uiteindelijke doel een effectief resultaat. Een totaalaanpak op maat dat nationaal én internationaal tot succesvolle ontwikkelingen heeft geleid.

Totaalaanpak

De totaalaanpak is opgebouwd uit het Meten, Ontwikkelen en Borgen van organisatie-ontwikkeling vanuit onze eigen visie op succesvol implementeren; het IPD Model. Dit doen wij door het inzetten van o.a. (e)-analyses zoals Competentieanalyses, Gedragsanalyses, Drijfverenanalyes, Talentenanalyses en 360 Graden Analyses, maar ook door het verzorgen van trainingen, (e)-coaching, Pressure Cook Sessies, managementbegeleiding, blended learning en ons eigen Performance Development Systeem.

Voor onze trainingen en workshops beschikken wij over ons eigen trainingscentrum in Steenwijk en een unieke locatie in een speciaal hiervoor ingericht landhuis net buiten Steenwijk.

Maatwerk

U ontvangt een zeer persoonlijke samenwerking, die volledig is afgestemd op úw uitdagingen. Wij bieden praktijkgerichte oplossingen waarbij de medewerkers centraal staan, met als rode draad het verhogen van het rendement van uw organisatie en uw medewerkers.

Hierbij maken wij mede gebruik van onze eigen R&D en IT afdeling, zodat wij in staat zijn om op een snelle manier (e)-HRM tools te ontwikkelen.

Kortom, wij zijn een organisatie die de klant en haar medewerkers voorop stelt en door onze combinatie van IT en consulting samen met ú een op maat gemaakt ontwikkeltraject kunnen opstellen.

Klik hier voor meer informatie op de officiële website.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone