10156123_851723641511396_6013805591272030987_n

Al meer dan 40 jaar “gewoon schoon!”

Opgericht op 1 oktober 1973, begonnen met twee mensen en uitgegroeid naar een organisatie waar inmiddels gemiddeld vijftig, meest dames, dagelijks hun steentje bijdragen tot het schoonhouden van diverse projecten in en rond de mooie gemeente Steenwijkerland.

Natuurlijk is er op  de schoonmaakmarkt in de tijd dat wij bestaan ontzettend veel veranderd en zijn ook wij meegegaan in de stroom van technologie en ontwikkeling. Door het hebben van 40 jaar ervaring en het intreden van de onlangs afgestudeerde Remi Gaal beschikt schoonmaakbedrijf Rein Gaal over een sterke combinatie van expertise, routine en innovatie.

Middels de grote diversiteit aan afnemers die varieert van zorginstellingen tot tankstations en van theaterhallen tot scholen beschikt de organisatie over een sterke knowhow. Daar waar in de maatschappij tegenwoordig de focus op het korte termijn denken, onbereikbaarheid en kwantiteit boven kwaliteit lijkt te liggen, willen (en zullen) wij ons onderscheiden door onze groeiambitie in overzichtelijk tempo te realiseren. Hierdoor zullen wij voor elke klant, groot of klein, gemakkelijk bereikbaar blijven.

Onze insteek is om de dienstverlening geheel naar uw wens te kunnen afstemmen om maximale tevredenheid te kunnen behalen en te waarborgen. Ten tijde van professionalisering en groei houden wij vast aan ons motto ‘gewoon schoon’ en staan wij klaar om u kwaliteit, service en betrokkenheid te bieden tegen een sterk concurrerende prijs.

 

remi-website-274x300

Remi Gaal, eigenaar.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor:

  • Glasbewassing, binnen en/of buitenzijde( eenmalig of onderhoud)
  • Hogedrukreiniging (ook verwijderen van graffiti)
  • Vloeronderhoud, reinigen-beschermen-onderhouden
  • Leveren van vakbekwame medewerkers(m/v)geheel aangepast naar uw persoonlijke wensen, voor vast of tijdelijk(bv.bij afwezigheid van uw eigen mensen)
  • Opruimen/ontruimen/ schoonmaken na bouw, verbouwing of verhuizing ( wij zijn gespecialiseerd in het op discrete wijze leeghalen van woningen, bv. na overlijden)
  • Tuinonderhoud
  • Training schoonmaak praktijk vaardigheden( geven van voorlichting, op locatie over diverse schoonmaak facetten)

Kijk voor meer informatie op onze website of check onze Facebook pagina.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone